当前位置: 首页>>招生就业>>就业信息>>正文

广东碧桂园学校升学指导教师招聘启事

文字: 图片: 编辑:  点击:[] 更新:2017-04-21 16:37:11

岗位名称:大学升学指导教师

Position: University Counselor

工作部门:人生规划与升学指导中心

Department: University Counseling Center

招聘人数:12

Vacancy: 1-2

Duties

1.          参与升学指导中心各国升学培训(美国,英国,加拿大,澳洲……);

Attend university counselor training about university application fordifferent countries (US, UK, CAN, AUS…).

2.          912年级学生上升学指导课;

Give counseling classes to Grade 9-12 students.

3.          指导学生进行学业、活动方面的规划;

Guide the students to make their study and activity plans.

4.          帮助学生进行海外大学择校和申请等。

Help the students with their university choices and application.

招聘要求

Requirements

1、  热爱教育事业,具有国际视野,执行力强,有团队合作精神;

Passionate about education, international minded, efficient andcooperative;

2、  具备较强的中英文读写能力、良好的沟通表达能力和出众的学习能力;

Excellent at Chinese and English reading and writing; possessing goodcommunication skills and learning ability;

3、  有海外留学或工作经历者优先,有教育教学经历者优先。

Those with overseas studying and/or working experience and teachingexperience have privileges.

升学指导中心可以提供

What you will get

1、  全英文工作环境

An English working environment.

2、  提供岗前培训,换岗培训,各类不定期职业培训;

Orientation training and all kinds of professional training.

3、  享有外出培训或出国考察的机会;

Opportunities to attend training outside campus or overseas.

4、  双休+带薪寒暑假+五险一金+健康体检+节假日福利+员工旅游+国家规定的婚、产、丧假等全面福利;

Weekends, paid winter and summer holidays, insurance and housingfund, free body check, holiday allowance, school-organized travelling, otherwelfare according to the national regulation.

工作地点:广东省佛山市顺德区北滘镇广东碧桂园学校(广珠轻轨碧江站旁,园区内有楼巴30分钟到达广州天河)

Address: Guangdong Country Garden School,Beijiao Town, Shunde District, Foshan City, Guangdong Province

联系邮箱E-mailcgstanya@126.com

学校网站Websitehttp://bgy.gd.cn/

广东碧桂园学校简介:

创办于1994年,是一所从幼儿园到大学预科十五年一贯制的周寄宿制学校。

广东省一级学校,全国民办教育先进集体,IB国际文凭组织成员学校。现有学生4200多人,中外教师734人,其中外籍干部和教师103人,海归教师31人。中国内地第一所由中国人自己创办的以招收中国学生为主的同时实施IB三大课程的IB国际学校。剑桥国际考试委员会IGCSEA-level课程、美国大学理事会AP课程、英国NCC教育IFY课程成员学校。与加拿大、澳洲合作,共同创办中加、中澳合作教育项目。经过二十二年的发展,学校现已成为IB国际教育在中国的旗舰学校,具有广泛的影响力,众多学生考入世界顶尖名校,开启了自己人生的成功航程。